Lidmaatschap

Om het diploma Eerste Hulpverlener geldig te houden, dient u iedere twee jaar (twee seizoenen) opnieuw getoetst te worden. De EHBO-Vereniging Rosmalen toetst iedere competenties steeds, en enkel, gedurende de herhalingslessen. De herhalingslessen voor "vitale functies", "wonden, bloedingen en shock", "reanimatie/AED" en "verbandleer" moeten daarom ieder seizoen gevolgd worden. De overige onderwerpen moet u tenminste eenmaal per twee seizoenen volgen. Indien de benodigde lessen gevolgd zijn kan het diploma verlengt worden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de benodigde lessen te volgen.

De herhalingslessen kunt u volgen als u lid bent van EHBO-Vereniging Rosmalen. Het lidmaatschap kost €45,00 per seizoen.
De betalingen vinden plaats via een automatische incasso in de eerste week van september . U dient hier uiteraard eerst een machting voor te verstrekken.

De herhalingslessen worden gegeven op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur (*).
De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden bij de "De Kentering", Dorpsstraat 54, 5241 ED, Rosmalen.
De herhalingslessen met uitzondering van de buitenoefeningen worden gehouden bij "SJV Rosmalen", Mimosastraat 1, 5241 XT, Rosmalen
De buitenoefeningen vinden plaats bij bedrijven zodat "levensechte" stituaties de revue kunnen passeren.

(*) Reanimatielessen zijn in blokken van één uur.

Het rooster vindt u terug in het menu onder: Herhalingslessen. Ons seizoen loopt van 1 september t/m 1 september.

Eventuele opzeggingen dienen schriftelijk (brief/email) bij het secretariaat van E.H.B.O.-Vereniging te zijn ontvangen voor aanvang van het seizoen, dus voor 1 september.
Bij afmeldingen die na aanvang van het seizoen (dus na 1 september) worden ontvangen, blijft de volledige contributie voor het betreffende seizoen van toepassing.

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Klik hier voor de contactgegevens.